Welkom bij La Roseraie****

welkom

De nieuwe directie verwelkomt u met open armen met als enige doel uw vakantie aangenaam en onvergetelijk te maken. Naast kwaliteit garanderen we u vriendelijkheid en ons natuurlijke goede humeur: alle ingrediënten die u een onvergetelijk verblijf garanderen.

La Roseraie is een voormalig koetshuis uit de 18e eeuw. Zonder onderbreking gedurende al die jaren, heeft het voortdurend metamorfose ondergaan om tot op de dag van vandaag een charmant 4-sterrenhotel te worden.

Het hotel is gelegen in het zuiden van de provincie Luxemburg, aan de oevers van de Semois, op een steenworp afstand van de stad Florenville en de prachtige abdij van Orval en op een steenworp afstand van Frankrijk en het Groothertogdom. uit Luxemburg.

Het etablissement heeft volledig uitgeruste kamers.

 

regio

U verblijft in het hart van een dorp dat al eeuwen ondergedompeld is in een sfeer van rust. Een idyllische plek, in een betoverende omgeving, voor vakantiegangers die op zoek zijn naar rust en een goede maaltijd of voor een groene werksessie.

De natuurlijke rijkdommen en culturele bezienswaardigheden van de regio zijn talrijk en gevarieerd.

Elk seizoen biedt u verschillende landschappen en sensaties die u een totale verandering van omgeving en voortdurend vernieuwd plezier garanderen.

Niet voor niets staat Gaume bekend als een aantrekkelijke historische en geografische regio die een sterke culturele eenheid vormt.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

We zijn er voor jou!

Met vriendelijke groet, de algemeen directeur.

Bulletin d'information