Hôtel

La Roseraie

La-Roseraie-cot-12
La Roseraie cot 6

La Roseraie cot 9

La Roseraie cot 3

Bar

La-Roseraie-cot-15
La-Roseraie-cot-16

Historisch

Sans-titre-1

Sinds 1997, ontvangen we u met open armen in ons familiaal hotel, met als enig doel u een aangename, gezellige en plezante vakantie te bezorgen.

Gelegen in de provincie Luxemburg, in het typisch Ardeens dorpje Lacuisine op 3 kilometer van Florenville, langs de Semois, ontvangt het hotel aux beaux rivages u het ganse jaar door in een groene, rustgevende omgeving waar u verschillende sublieme, pittoreske zichten hebt op de rivier en op het bos van Chiny.

Onze 2 suites, 3 apparthotels, 19 comfortkamers en onze kamer op het gelijkvloers, staan ter uwer beschikking.

Voor het grootste genot, heeft het hotel een gastronomisch restaurant. De twee koks en de patroon staan achter het vuur of ze kiemen gevarieerde menu's uit, op basis van verse, seizoensgebonden producten. In de zaal staat de ravissante Helene om u te dienen en te begeleiden tijdens uw smaakvolle ontdekkingen.

In onze volledig gerenoveerde veranda wordt een gevarieerd ontbijt geserveerd. Van op het eveneens vernieuwde achterterras, kunt u genieten van het zicht op de Semois.

Het hotel is sinds meer dan 10 jaar gespecialiseerd in enerzijds midweek verblijven, van maandag tot vrijdag tegen een heel goede prijs en anderzijds een gastronomisch weekend van vrijdag tot zondag; vraag onze condities.

Ook als u in de regio komt werken, aarzel niet om ons speciaal zakenpakket aan te vragen.

In de omgeving kunt u op zo’n 10 kilometer de abdij van Orval bezoeken, verder is er nog de basiliek van Avioth, de wallen van Montmédy, het wijndorp Torgny, het weergaloze dorp Chassepierre met zijn jaarlijkse, fameuze straatfeesten met diverse artiesten. Voor de natuurliefhebbers, zijn de bosranden, langs de oevers van de Semois, reeds toegankelijk vanaf het hotel.

Voor meer gedetailleerde informatie over ons hotel, aarzel niet om ons te contacteren.

Vriendelijke groeten, Pano

Contacteer ons

 
Hotel La Roseraie
Route de Chiny, 2
B ­ 6821 Lacuisine

 
Tél : +32 (0) 61 /31.10.39
Fax : +32 (0) 61 / 61.31.51

Contact

Route de Chiny, 2
B ­ 6821 Lacuisine

Tél. : +32 (0)61/31 10 39
Fax : +32 (0)61/31 49 58 (indisponible)
Gsm : +32 (0)498/06 48 28

Email : info.laroseraie.sur.semois@gmail.com